♬ ♪ ♫ ❄ Ett skämt eller inte? ❄ ♫ ♪ ♬


166

10.56
Dagarna går fort. Tycker vi bara går & lägger oss. Marcus tycker dom går långsamt. Konstigt egentligen. Tiden har jämt samma jävla tick-tack ljud. Samma rytm. Konstigt.
Praktiken, ja, jag gör det jag ska. Har gjort loggor till en killes projekt eller serie eller vad det nu är. Jag vet knappt vad jag håller på med. Sen ska det vara någon konstigt låtsas ryskt text med våra bokstäver - Rasputistan - Raspitinskij Dumadskij Tronskij. T ex. Jag lägger inte upp för säkerhets skull men ja. Finns en del tigrar, en slags hjort, en grip med vingar (vad fan är en grip?), örnar & allt ska friläggas. Det är faktiskt jävligt kul att frilägga nu när man kan det men det är en sak jag inte har klurat ut & som jag behöver hjälp med men ingen verkar vilja hjälpa mig av dom som kan. Tack. En förklaring på typ 5 minuter (som jag vet att det kommer att ta) har folk inte tid med. 5 minuter av deras liv. Är det så mycket begärt. Jaha, orkar inte längta att få hjälp längre.
 
Jag frågade Niklas som håller i stället, om han visste hur man ändrade storleken på dokumenten. Typ GB & MG & sånt. För när jag väl ska skicka in min bok får doc. inte var mer än 5 MG. Eller i alla fall inte helst. Det står om dom är det så ska dom kontakta en. Vet inte o det går det Niklas sa men om man ändrar doc. till .jpg istället för .psd så krymper dom rejält. Men jag vet ju inte om Vulkan kommer att gå med på sånt. Jag vet ju inte hur dom vill ha det. Får ringa dom när det är dags att skicka in den. Sen vet jag inte om jag måste ha doc. i den storleken som jag vill ha boken. Liksom att jag måste ändra det eller om dom gör det åt än. Får som sagt ringa dom men det är ett tag kvar. Mer säger jag inte.
När jag satt där & pratade om Niklas om boken sa han:
"Man kanske får läsa den när den är klar? *ett lite skratt*"
Hur vet jag om han menade allvar eller om han skojade lite med mig & försökte va lite trevlig?
Säger man bara så för att verka nyfiken för då mår den andra bra & tänker han är nyfiken på mig? Eller är det på riktigt?
Folk har val. Säga ingenting eller nämna det. Men sen så finns det ju tyvärr två ord som lyder: "Tomma ord"
Jag vet inte vad jag ska tro. 
Jag svarade i alla fall:
"Ja, om du läser den så får du veta vem jag egentligen är & veta mer om mig"
Han skratta.
 
Idag kommer min arbetsterapeut hem & sätter upp en till stång i sovrummet.
 
Känns som att jag håller på att bli förkyld. & måste öva på att stå på bakhjulen utan stödhjul. Dom ska fan bort innan jag blir gammal.

♬ ♪ ♫ ❄ Grafisk jordgubbe - ord - grattis ❄ ♫ ♪ ♬


165

14.14
Ett tag sen. Har faktiskt glömt bort bloggen. "Mycket" med praktiken faktiskt. Höll på hemma när jag inte hann klart när jag var där. Men det är väl ingen kvar här längre?
"Rullstolstränade" i Malmö igen i onsdags. Balansträning. Det är faktiskt hur underbart som helst när dom tar av stödhjulen!!! Nu jävlar ska dom av när denna terminen är slut.
Ändrade lite på det grafiska med boken igen...men inte mycket men framförallt har jag bytt titel på den.
Den blev en aning bättre tror jag. Men nu önskar jag att den var kvar. Även om det fattas lite saker fortfarande.
Angående jobbet pratas det lite löst (inte än alltså) om eventuellt anställning & lön. Går långsamt, jag vet inte så mycket än. Sen så ville dom öka tiderna. Visst där jag med på förutom att kroppen säger stopp för att jag är den jag är. (Pissnödig? Va fan gör jag då?) Har inte kommit med det förslaget än men jag tänkte fråga om jag kunde börja jobba 12 - 15 eller 16. Vet inte om dom går med på det. Jag vill helst slippa att äta lunch där. Måste ju dricka då & det tar bara ett glas för mig att bli pissnödig på. Såååatttteeee...men inget bestämt ännu.
 
Gjorde en till stor tjock tröja åt mig själv för någon dag sen. Ge mig den nu!!!
 
 
 
& sen säger jag. Grattis Martin Sköld45 års dagen.

♬ ♪ ♫ ❄ Noter överallt ❄ ♫ ♪ ♬


🎵 164

13.20
Ja, vackert. Igår hjälpte jag till med borden så jag hade klister på fingrarna när jag kom hem. 
Panorama suger eller jag är inte bra nånstans påt. Bordet är ju rakt. 

Väntar på min dator ska bli klar så jag kan köpa en. Han trodde igår att jag kunde i veckan. Han som skulle föröver allt är dum i huvet o säger att det kanske går bara för att jävlas eller förvar tjäna pengar på att säga kanske. Gubbjävel. Men ja. Jag kan bara hoppas att han gör det ändå. 
Vill ha det nåt av dom där borden jag hade i min lägenhet så jag kan sitta i vardagsrummet & inte i sovrummet. Blir nog jävligt tråkigt efter ett tag om jag ska sitta i sovrummet. 

Kommit på MASSOR till min bok. Har anteckningar i min mobil. Är ju så jävla töntig att jag inte vill skriva på någon annans dator än min egen.